FCM-stjerne i isolation: Evander testet positiv for corona

FC Midtjyllands brasilianske midtbaneprofil er blevet smittet under landsholdspausen, vurderer klubben

17. november 2020, 09.23

FCM-profilen Evander Ferreira er nu i isolation efter at have afgivet en positiv corona-test. Foto: Flemming Hansen

FODBOLD Så blev også FC Midtjylland ramt af det første corona-smittetilfælde i klubben.

Tirsdag morgen meddeler de forsvarende danske mestre, at den brasilianske midtbaneprofil Evander Ferreira er testet positiv for coronavirus.

Den 22-årige offensivkreatør fik testresultatet mandag, men har ikke udvist sygdomssymptomer, oplyser Superliga-klubben.

Ifølge FCM’s hjemmeside formodes det, at Evander Ferreira er blevet smittet under truppens fridage i forbindelse med landsholdspausen, og dermed ikke i Champions League-klubbens interne trænings- og kampmiljø.

- Spillere og stab tager de nødvendige forbehold, og vi har iværksat skærpede tiltag. Det betyder blandt andet, at træningen er lukket for fans og medier i de kommende dage, skriver FC Midtjylland på »ulvenes« website.

Mestrene understreger, at resten af FCM-holdet er testet negativ og bliver testet igen inden søndagens Superliga-udekamp mod AGF.

- Dermed vil alle, der er på eller omkring holdet, have gentagende negative tests før de deltager i kamp, står der på hjemmesiden.

FC Midtjylland har ikke yderligere kommentarer til Evanders positive coronatest på nuværende tidspunkt, lyder det fra de danske mestre.