Herning-direktør efter ejerskifte: Jeg føler mig taknemmelig

Det er ledende medarbejdere hos Herning Massivtræ, som har overtaget ejerskabet

10. april 2018, 13.30

Den nye ledelsestrio i Herning Massivtræ er set fra højre økonomichef Aleks Ulrik Olesen, administrerende direktør Morten Grønvald og produktionschef Bo Sollie.

Ejerskifte For Bent Sparke har der været flere ting, som skulle være opfyldt, for at han med sindsro kunne trække sig tilbage fra Herning Massivtræ, som han stiftede i 1998.

Dels skulle virksomheden være i god gænge, og samtidig skulle der være en tryghed i, at de nye ejere ville drive Herning Massivtræ videre i samme ånd og bevare fabrikken i Herning.

Alt dette føler han er opfyldt. Hans aktiepost er overtaget af tre ledende medarbejdere, hvor administrerende direktør Morten Grønvald er ny hovedaktionær. Med i ejerkredsen er også produktionschef Bo Sollie og økonomichef Aleks Ulrik Olesen.

- Hovedtesen er, at virksomheden skal blive liggende, og at det nye ejerskab er mennesker, der arbejder her. Det er vigtigt, at vi er sikre på, at kemien passer, og at ånden kører videre, så kunderne og medarbejderne ikke mærker noget, beskriver Bent Sparke.

Føler sig taknemmelig...