Trine Gadeberg besøger Ejstrupholm

Musikalsk foredrag med Trine Gadeberg på Midtjysk Efterskole og indslag med fænomenet »Pelle«

Udgivet:15. februar 2022, 11.27

Læsetid:1 minut

Trine Gadeberg tager »Pelle« med til Midtjysk efterskole i Ejstrupholm. Foto: PR Foto

1 år siden

EJSTRUPHOLM Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg ofte bliver nævnt som en af Danmarks mest alsidige kvindelige entertainere.

Om det drejer sig om hendes medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller, som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nissebanden, som kvindelig gæst med Linie 3, eller som det virale hit med figuren »Pelle«.

Onsdag 23. februar kan hun opleves på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm.

Det skriver Dansk Oplysningsforbund, Brande og Nørre Snede i en pressemeddelse.

Anekdoter og sang

»Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer, som har gjort sig i flere forskellige kunstneriske former. Med en medfødt nysgerrighed tilsat talent og flid er der ikke mange af landets scener, som Trine Gadeberg ikke har betrådt. Om det er landets store scener i kulturhuse, koncertsale, teatre, udendørs festspil, revyer eller de mindre scener i forsamlingshusene, så har Trine Gadeberg formentlig lagt vejen forbi,« lyder det i pressemeddelelsen.

Det har givet Trine Gadeberg et velfortjent prædikat som en af Danmarks mest alsidige kvindelige entertainere.

Trine Gadebergs karriere har naturligvis givet masser af oplevelser, og når multikunstneren sammen med pianist Ebbe Ravn gæster Midtjysk Efterskole 23. februar ved et musikalsk foredrag, vil Trine Gadeberg mellem de mange sangnumre supplere med indtil flere muntre anekdoter.

Pelle tager med

Naturligvis bliver der også smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære femårige »Pelle« kigger forbi og giver sit syn på, hvad der rører sig i verden og i det samfund, som optager »Pelle« lige nu og her.

Mon ikke publikum også får historien om, hvordan »Pelle« udviklede sig til et viralt fænomen i coronatiden og efterfølgende har været med til at sende Trine Gadeberg ud på endnu flere forskellige scener?ff