Litteratur­festival i Ikast-Brande: Kendte forfattere på programmet

I næste uge begynder litteraturfestivalen »Vild med ord« i hele kommunen

7. september 2019, 12.40

Forfatteren Erling Jepsen besøger mandag Remisen­Brande som en del af »Vild med ord«, der foregår rundt i hele kommunen. Foto: PR-foto

IKAST-BRANDE Der er kendte forfattere, spændende foredragsholdere, morgensang, en dansk filmklassiker og meget mere på programmet, når Vild med ord i næste uge begynder i hele Ikast-Brande Kommune.

Det hele begynder på mandag, hvor man kan opleve den sønderjyske forfatter Erling Jepsen, der fortæller om det sønderjyske univers i sit forfatterskab, der omfatter perler som »Kunsten at græde i kor« og »Frygtelig lykkelig«.

Det foregår på RemisenBrande, og denne aften vil han blandt andet fortælle om sin seneste roman, »Erna i krig«, der handler om den gæve Erna, der drager med sin søn til fronten under Første Verdenskrig, da han som sønderjyde bliver indkaldt til tysk krigstjeneste.

Derefter følger en række af foredrag og besøg fra store danske forfattere på stribe.

Jens Smærup Sørensen besøger Ikast Bibliotek lørdag 14. september, Thomas Korsgaard gæster Nørre Snede Bibliotek onsdag 11. september, og tirsdag 10. september om aftenen holder skuespiller Janus Nabil Bakrawi foredrag med titlen »En fighters fortælling«.

Lørdag 14. september er der fokus på Kim Larsen. Denne dag er der både fællessang og foredrag ved forfatter Jens Andersen om bogen »Kim Larsen - mine unge år«. Desuden viser Ikast Bio »Midt om natten«.

»Vild med ord« varer fra mandag til lørdag 14. september, og der er masser af oplevelser i vente.