Vestjysk Bank etablerer hovedsæde med 150 ansatte i Birk

Banken har fundet eksisterende lokaler, der er store nok og forventer at flytte inden sommerferien

25. februar 2021, 13.43

Viceadministrerende bankdirektør Claus E. Petersen (t.v.) og administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen er her fotograferet foran Vestjysk Banks kommende hovedsæde i Birk. Foto: PR-foto

FLYTNING Vestjysk Bank har nu besluttet, hvor man vil etablere sit hovedkontor til 150 ansatte i Herning. Af en pressemeddelelse fremgår det, at valget er faldet på Birk. Her har banken lejet bygningerne på Industrivej Syd, der tidligere har huset EG/EDB Gruppen.

Flytningen af hovedkontoret kommer i forlængelse af fusionen mellem Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse. Som et led i fusionen blev det besluttet, at der skal etableres et nyt hovedsæde i Herning for at fastholde medarbejderne fra de to hovedkontorer i henholdsvis Lemvig og Grindsted og sikre dem en rimelig køretid til arbejde.

Det har været et stort ønske at finde en placering, som er let tilgængelig for medarbejderne. Det føler banken er opfyldt på Industrivej Syd, som er tæt på motorvejen og også har bybusser, der stort set kører til hoveddøren.

- Gennem processen har vi haft en god dialog med HD Ejendomme, og vi er glade for den aftale, vi nu har indgået om at leje domicilet i Birk, som opfylder vores ønsker til et nyt hovedsæde. Vi glæder os meget til at flytte ind, når bygningen er blevet renoveret, så den passer til vores behov, siger administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen, som forventer at kunne flytte ind inden sommerferien.

Lejeaftalen strækker sig over en længere periode, og det nye hovedsæde i Birk betragtes derfor som en permanent løsning.

Læs mere i Herning Folkeblad fredag.