Hvis Finland kvalificerer sig til EM: Tim Sparv vil - måske - løbe nøgen rundt

FC Midtjyllands finske landsholdsspiller Tim Sparv har lovet, at han vil løbe nøgen rundt på et endnu ukendt torv, hvis Finland kvalificerer sig til EM-slutrunden

14. november 2019, 14.26

Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD Finland har aldrig været med til en slutrunde i herrefodbold. Men det kan dog komme til at ske, hvis de slår Liechtenstein, når de to hold tørner sammen i EM-kvalifikationen fredag aften.

At Finland skulle kvalificere sig til en slutrunde, har indtil for nylig været utænkeligt for mange. Åbenbart også for FC Midtjyllands finske landsholdsspiller Tim Sparv, som ifølge Tipsbladet skulle have udtalt i et interview til det finske medie Yle, at han ville løbe nøgen rundt, hvis Finland skulle komme med til sommerens EM-slutrunde.

- Kvalificerer vi os til EM, løber jeg nøgen rundt på torvet - det er helt sikkert, har Tim Sparv udtalt.

At holdet booker billet til slutrunden, virker heller ikke helt umuligt. Liechtenstein ligner på papiret en overkommelig modstander for finnerne, da de ligger sidst i kvalifikationsgruppe J med blot to point efter otte kampe. Til sammenligning har Finland 15 point efter samme antal kampe.

Det har dog også fået FCM-spilleren til at trække en anelse i land.

- Fake news. Jeg har ikke lovet noget som helst. Det er muligt, at der efter kampen kommer til at ske nogle dumme ting, hvis vi vinder, har Tim Sparv grinende udtalt ifølge Tipsbladet.

Lykkedes det ikke for Tim Sparv og Finland at vinde over Liechtenstein fredag, har de dog en chance til, når de møder Grækenland på mandag.

Om det bliver torvet i Ikast eller Herning, eller om det bliver et i Finland, som måske får besøg af en nøgen Tim Sparv, vides endnu ikke. I første omgang er det et spørgsmål om, om han overhovedet gør det.

Kampen mellem Finland og Liechtenstein spilles fredag aften 18.00 i Helsinki.