JFP vinder ordre på 48 boliger

Herning-firmaet cementerer sin styrke inden for ældre- og plejesektoren

17. november 2020, 13.52

En illustration af det kommende byggeri, der består af 48 plejeboliger. JFP har de senere år vundet flere ordrer indenfor ældre- og plejesektoren. Foto: PR-Foto

BYGGERI JFP har vundet totalentreprisen på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup.

Udvidelsen indeholder 48 plejeboliger og supplerer de nuværende 68 plejeboliger. Udvidelsen er besluttet på grund af et stigende antal ældre i kommunen.

JFP-direktør Jesper Friis Poulsen er naturligvis godt tilpas med, at Herning-firmaet har vundet rigtig mange sager inden for ældre- og plejesektoren på det seneste og derved har oparbejdet stor ekspertise og know how på området.

- Vi er meget glade for at have vundet Plejecenter Toftehaven. Vi har igennem en længere periode dygtiggjort os inden for pleje- og sundhedssektoren, og det har givet pote. I øjeblikket bygger vi både Betty III på Frederiksberg, Holte Friplejehjem og er i gang med at færdiggøre projektmaterialet på Ruten Plejehjem til opstart i marts. Vi ser meget frem til at komme i gang med Plejecenter Toftehaven også, siger han.

Bæredygtige løsninger

Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3120 kvadratmeter. Dertil kommer 855 kvadratmeter servicearealer og 1602 kvadratmeter kælder med teknikfaciliteter. Teamet, der skal løse opgaven er JFP som totalentreprenør, Pluskontoret Arkitekter som arkitekt og Nordconsult som ingeniør. Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo med Ballerup Kommune som kommende lejer af servicearealerne. Byggeriet skal arkitektonisk svare til de etaper, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. Projekteringen skal være færdig i foråret, og byggeriet skal stå klar i sommeren 2022.