To nye forsikringsrådgivere med midtjysk blod i årerne

Udgivet:18. november 2021, 14.05

Læsetid:1 minut

Sebastian Hansen og Mustafa Øzdemir ser begge frem til at gøre en forskel for GF’s lokale medlemmer. foto: Privatfoto

NYT JOB Forsikringsverdenen er ikke ukendt for hverken Mustafa Øzdemir eller Sebastian Hansen. Med samlet 11 års erfaring fra henholdsvis Tryg og Topdanmark er det to erfarne rådgivere, der nu får deres daglige gang på GF Forsikrings lokale kontor i Hammerum.

- Jeg kommer fra Tryg, hvor jeg i tre år var en del af onlineteamet, og i to år sad jeg som bankassurandør. Derudover har jeg et kæmpe netværk og kendskab til Herning-området, og jeg glæder mig til at bruge min baggrund og mine erfaringer til at gøre en forskel for medlemmerne i GF MidtVest, siger 29-årige Sebastian Hansen.

27-årige Mustafa Øzdemir er også født og opvokset i det midtjyske, og han bor nu i Ikast med sin kone og søn på to et halvt år.

- Jeg har været seks år i Topdanmark, hvor jeg primært sad med rådgivning og salg over telefonen. Her i GF MidtVest skal jeg i første omgang være rådgiver fra kontoret i Hammerum, og senere skal jeg måske køre ud som assurandør. Jeg glæder mig til den direkte kontakt med medlemmerne i det område, jeg kender så godt, siger han.

I sin fritid spiller Sebastian Hansen golf og badminton, mens meget af Mustafa Øzdemirs tid går med familien, hvor der også er en lille ny på vej.

De to nye forsikringsrådgivere mener begge, at det lokale engagement er vigtigt for arbejdet i GF MidtVest, og de håber på at kunne være til stede ved lokale arrangementer som for eksempel fodboldkampe .