Politiet er stadig på bar bund: Hjælp med at få fanget bankrøverne

Politiet beder igen offentligheden om at hjælpe med at identificere de to mænd, som 9. januar begik bankrøveri i Brande

22. januar 2020, 15.19

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

BRANDE Torsdag 9. januar klokken 17.04 blev der begået røveri mod Den jyske Sparekasse, der har domicil i det gamle rådhus i Brande på adressen Storegade 5.

Her trængte to mænd ind gennem bagdøren og truede personalet med det koben, som de havde benyttet til at skaffe sig adgang til lokalet, hvor man netop var ved at lukke.

13. januar offentliggjorde politiet overvågningsbilleder fra banken i håb om, at nogle borgere kunne hjælpe med at identificere de mistænkte.

Ring 114

Efterlysningen gav tydeligvis ikke det afgørende spor, for onsdag 22. januar beder politiet igen offentligheden om assistance.

»Vi vil fortsat gerne høre fra folk, der kan hjælpe os med at identificere de to mistænkte til røveriet i Brande 9. januar 2020. Ring 114, hvis du har oplysninger om deres identitet«, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Signalement

Den ene person beskrives som værende cirka 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Vedkommende var iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko og havde desuden et koben med.

Den anden person vurderes til at være 180 centimeter høj og ligeledes almindelig af bygning. Personen var iført sort maskering sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd og medbragte også et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

Begge mistænkte talte dansk.