Nye Borgerlige er klar til Herning Byråd

Udgivet:12. marts 2020, 12.39

Læsetid:2 minutter

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af Henrik Finn Edtwodth Andersen. Strynøvej 11 Hammerum, byrådskandidat for Nye Borgerlige

KOMMUNALVALG På Nye Borgerlige Hernings generelforsamling tirsdag 10. marts 2020 blev jeg valgt som byrådskandidat for partiet.

Jeg takker for valget og ser frem til at repræsentere Nye Borgerlige i Herning.

For der er brug for Nye Borgerlige i Herning. Brug for friske øjne. Brug for at få brudt klubben i Herning byråd. En lukket klub der inkluderer hele byrådet.

Venstre har efterhånden siddet så mange år på magten I Herning, at man er i tvivl om, om partiets medlemmer er en integreret del af embedsværket.

Vi har i Herning Kommune et parti, der har siddet på magten gennem årtier uden at have fået modstand. Et parti der tilgodeser bekendte af partiet.

Dansk politik, og dermed også det nuværende Herning byråd, er blevet lappeløsningernes politik. Man er ikke interesseret i at tænke nyt og anderledes, kun at lappe hist og pist.

Nye Borgerlige, og jeg selv, har ikke været lullet ind i dansk politik i årtier. Ikke blevet skolet af partiorganisationer. Vi er mennesker ude fra den virkelige verden. Mennesker der selv har oplevet, hvordan systemet kan nedbryde individet.

Der var engang, hvor Venstre gik ind for så lille en stat som muligt. Nu virker det som om, at Venstre ønsker en så stor stat og så mange kontorfolk, kolde hænder, som muligt. Altså den socialdemokratiske model - staten før individet.

I Nye Borgerlige vil vi mennesket før staten, mennesket før kommunen.

I denne byrådsperiode har Venstre og mange andre partier for eksempel valgt at skære ned på hjælp til specialbørn, mens man gerne bruger penge på diverse kunstprojekter og fornøjelser.

Et barn der har brug for hjælp, vil altid stå før kunst, mursten og asfalt hos Nye Borgerlige.

Pengene er i kommunen. Der er endda masser af dem. Problemet er, at de nuværende medlemmer af byrådet, og store dele af embedsværket, tænker i de samme gamle løsninger. Man vælger at prioritere de forkerte steder. Det vil jeg blandt andet som byrådskandidat kæmpe for at sætte en stopper for.

Vi skal have respekten for borgernes penge tilbage. Have respekten for de svage tilbage. Før valget stod samtlige partier på de svages side, efter valget har de glemt de svage.

Nye Borgerlige går ind for at hjælpe dem, der har behovet. Ikke for at fylde velfærdsnarkomanernes lommer.

Jeg og Nye Borgerlige vil også kæmpe for, at der igen bliver taget hånd om kommunens unge mennesker. Vi har senest set, hvordan kommunen, med Lars Krarup i spidsen, valgte at bukke under for den politisk korrekte mafia. Opdelingen af børnene omkring Herningholmskolen bliver kaldt diskriminerende på trods af, at det vil hjælpe både etniske og ikke-etniske børn. Kommunen valgte at bukke under for hetzen.

For Nye Borgerlige er der ingen tvivl om, at Danmark, vores kultur og værdier kommer først. Derfor skal vi som kommune også have ekstra fokus på dette. Der skal ikke laves særregler for at please bestemte ideologier. Vi er og skal være stolte af at bo i Herning, stolte af at være danskere.