Nu må politikerne handle!

Udgivet:06. juni 2023, 13.26

Læsetid:1 minut

Mona Burgdorf Herskind. Foto: PR-foto

Af MONA BURGDORF HERSKIND. Bjørneklovej 13 Herning, 3. suppleant til Herning byråd (S) og formand for Herning Partiforening

4 måneder siden

ÆLDRE Det er simpelthen uhørt, at Herning Kommune stiller såvel plejehjemsbeboere som ansatte så elendigt, som omtalt i Herning Folkeblad 2. juni 2023. Stor tak til de medarbejdere og avisen, som fortæller om de hårrejsende forhold, der råder på Hernings plejehjem. Er det virkelig det, vi vil være bekendt at tilbyde dem?

Jeg er rystet og også forarget. Det her handler om mennesker og her iblandt også min egen mor på 94 år, som bor på plejehjem. De har ikke tiden til at vente. Nu må det politiske system i Herning Kommune reagere.

Kan det virkelig passe, at vores politikere, uanset hvilket parti de kommer fra, ikke kan forstå, at yderligere ord, undersøgelser og balanceplaner ikke er den løsning, de ansatte og beboerne har brug for. De har brug for handling NU.

Hvem der har skylden for denne kommunale elendighed, er lige nu ligegyldigt. Nu kræves der handling. Den indgåede budgetaftale, der blandt andet har resulteret i de elendige forhold, må skrottes. Nu kræver virkeligheden, at politikerne prøver igen, og det kan ikke gå for hurtigt. Kom så, vis hvad I kan sammen.