Kirkebyens Tagservice er kåret til Årets Energi-isolatør

Håndværkerpris overrakt ved stort awardshow i Cirkusbygningen

23. maj 2019, 15.24

Frank Skov, indehaver af Kirkebyens Tagservice, er glad for prisen. Foto: Hamistolen Photography

Bording-Kirkeby Cirkusbygningen i København var fyldt til bristepunktet, da håndværkernes »Oscar«-statuette - »Smiley Håndværk - Din Garanti« - blev uddelt for 8. gang til Årets Håndværker.

For første gang blev det awardshowet holdt over to aftener, da mere end 5000 håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier. Blandt andet den nye Årets Håndværkerlærling-pris, der støtter behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

For Frank Skov, der er indehaver af Kirkebyens Tagservice ApS i Bording Kirkeby, var prisen som Årets Energi- Isolatør for virksomheder med flere end fem ansatte en flot overraskelse, der bekræfter virksomhedens motto:

- Vores motto lyder, at vi samler på tilfredse kunder. Det betyder, vi løser vores opgaver grundigt og følger kunden helt til dørs. Når man lever med den indstilling, begyder det også, at man helt automatisk holder aftaler, tider og pris, fortæller Frank Skov.

Vi må vel prale lidt

Han er helt sikker på, at den tilgang giver ro hos både kunde og firma:

- Når vi arbejder grundigt og kommunikerer med kunden, har de ro i maven. Netop dét giver også os ro på sinde, for så ved vi, at kunden er tilfreds. I det hele taget er sådan en pris her jo et bevis på glade kunder, så det må vi vel nok prale lidt med, siger Frank Skov, der også sidste år var finalist til Årets Håndværker.

Frank Skov, der netop er rundet 50 år, begyndte som selvstændig i 1999 med speciale i rens og reparation af tage. I 2008 udvidede han aktiviteten til også at omfatte isolering af hulrum, lofter og etageadskillelser, og rent faktisk driver han udelukkende virksomheden med dette produktområde i dag.

Det foregår i navnet Papiruld Silkeborg og Papiruld Aarhus, hvor der beskæftiges en halv snes medarbejdere, når det går mest hektisk til.