Fylder 50: Kommunikation på de skrå brædder

Team Teatrets kommunikationsansvarlige, Mads Würtz Gammelmark, fylder 50

14. maj 2021, 13.42

Mads Würtz Gammelmark - 50 år lørdag 15. maj. Foto: Mingo/Team Teatret

50 ÅR For år tilbage gik Mads Würtz Gammelmark til optagelse på den allerførste sæson af »Den Store Bagedyst«. Men selv om han i egen optik bager et hæderligt surdejsbrød, kom han ikke igennem den store mel-sigte til liveudsendelserne på DR.

Ellers kunne det måske have været ham, der i dag optrådte som bage-kendis på diverse blogs og sociale medier med alverdens kageopskrifter.

Samtidig var han arbejdsmæssigt travlt engageret som projekt- og pressemedarbejder ved opera-egnsteatret Operaen i Midten, hvor han også indimellem fik lov at udfolde talentet for at sy store rober til de medvirkende - hvilket jo også lugter en hel del af optræden og »skrå brædder«.

Barndomsrødder i Herning

De seneste to år har Mads Würtz Gammelmark været kommunikationsansvarlig på Team Teatret i Herning og følger på den måde videre i det kultur- og optrædespor, han rullede ud allerede som ung journalist med interesse for kulturstof i alle dets afskygninger.

I morgen, 15. maj, fylder Mads Würtz Gammelmark 50 år og fejrer det med hustruen Trine hjemme i Holstebro, hvor de har boet de seneste mange år, hvor børnene Caroline og Christian er vokset op, og hvor Mads Würts Gammelmark frem til 2010 var journalist på Holstebro Dagblad og dér både skrev artikler og lavede radio.

Det med aviser og avisdrift lå i forvejen ikke så fjernt - hans far, Helge, var i tæt ved 25 år driftsleder på Herning Folkeblad, og Mads Würtz Gammelmark voksede op i Herning, Lind og Lund Mølle.

I dag er både Mads og Trine Würtz Gammelmark arbejdsmæssigt engageret i hans barndomsby - hun er ergoterapeut og arbejder på Center for Kommunikation. -SEJER

Indlæser debat...