FCM er videre i Youth League: Disse storhold kan »ulvene« trække til Ikast

Real Madrid, Ajax og Liverpool er blandt de mulige modstandere i Youth League

24. november 2021, 10.00

FCM har i Youth League indtil videre sikkert vundet over Rosenborg og Trabzonspor. I næste runde kan modstanderen for Aral Simsir og holdkammeraterne hedde eksempelvis Liverpool, Real Madrid elle Ajax. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD FC Midtjylland har i UEFA Youth League slået Rosenborg og Trabzonspor ud uden de store problemer. I begyndelsen af februar venter playoff-runden og modstand af mere prominent karakter.

»Ulvene« får fordel af hjemmebane i en kamp, hvor modstanderen bliver ét af de otte hold, der ender på andenpladsen i det gruppespil, hvor der deltager de samme hold som i de »voksnes« udgave af Champions League.

Her er der spillet fire af seks runder, så intet er afgjort endnu. Men de otte hold, der aktuelt ligger på andenpladsen er: Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Ajax, Club Brugge, Benfica, Villarreal samt Red Bull Salzburg.

Lodtrækningen finder sted 14. december.

FC Midtjylland har flotte traditioner i turneringen og har altid spillet sig mindst til playoff-runden, når holdet har deltaget i Youth League.

Der har klubben været fire gange og har mødt Benfica, Atletico Madrid, AS Roma samt franske Lille. De tre sidstnævnte hold vandt FCM over og gik videre.

Indlæser debat