Vild rejselyst: Bravo indsætter ekstra fly

Udgivet:17. juni 2022, 15.38

Læsetid:1 minut

Peder Hornshøj og Bravo Tours melder om hård kamp om ferierejserne. Foto: PR-foto

CHARTER De danske rejseselskaber må i stort omfang melde udsolgt i højsæsonen. Det gælder også hos Bravo Tours i Herning, hvor administrerende direktør Peder Hornshøj er overvældet over rejselysten.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine 37 år i rejsebranchen, siger han i en pressemeddelelse, hvor han glæder sig over, at det er lykkedes Bravo Tours at skaffe ekstra pladser.

Bravo Tours indsætter et ekstra fly med 100 pladser hver tirsdag fra Billund direkte til Mallorca. Første afgang er i første uge af skolernes sommerferie, 28. juni. Derudover er der indsat større fly til Azorerne fra København og til Sortehavet fra Billund.

- Vi er der, hvor vi allerede nu må melde udsolgt til flere rejsemål og mange hoteller i skolernes sommerferie. Det er vi selvfølgelig glade for, men også rigtigt kede af det - for når nu danskerne endelig kan komme af sted, så skal de da også have lov. Derfor er jeg ekstremt glad for, at det er lykkedes os at få et helt ekstra fly til Mallorca hele sommeren, siger Peder Hornshøj.

Dermed skal man ikke satse på billige tilbudsrejser i år. Bedste mulighed for en billig tur er ifølge Hornshøj at rejse i slutningen af juni og først i juli.

Indlæser debat