Online tøjfirma venter mange gæster: Holder åbent hus på søndag

7. oktober 2021, 13.07

Tommy Søndergaard glæder sig til at vise virksomheden frem, og han regner med, at der kan komme op mod 1000 gæster på søndag, når Billigarbejdstøj.dk i Spjald holder åbent hus. Foto: Ole Skydt

SPJALD På søndag bliver der ekstra ordinært åbent hos Billigarbejdstøj.dk i Spjald. Det bliver muligt at se bygningerne indefra og komme en tur ud på lageret og se beholdningen. Samtidig kan gæsterne se, hvordan virksomheden arbejder.

- Vi har nok 40 mand på arbejde søndag, så det bliver et arbejdende hus man gæster, og vi laver også en mulighed for, at man kan se, hvor hurtigt det går, når man bestiller en ordre, fortæller indehaver Tommy Søndergaard, der ikke ved, hvor mange gæster der kommer, men han vil ikke blive overrasket, hvis der kommer 1000 gæster på søndag.

- Vi forsøger at dirigere trafikken og finde egnede parkeringspladser, så alle, der gerne vil se virksomheden, også kan komme til det. Vi gør det, fordi vi gerne vil vise vores nye tilbygninger frem og vise, hvordan vi arbejder til dagligt.

Indlæser debat...