112

Ægtepar overfaldet i eget hjem: Bevæbnede mænd ringede på og trængte ind

12. januar 2021, 09.29

Foto: Martin Ballund

BIRK Tre mænd trængte mandag aften ind til en familie på deres bopæl på Sandgaardsvej i Birk, og to af gerningsmændene var ifølge politiet bevæbnede.

Politiet blev klokken 18.55 alarmeret af en 49-årig kvinde, efter at hun og manden ifølge politiets oplysninger var flygtet ind til naboen.

Inden da havde de tre mænd ringet på døren til familiens hjem, og da manden åbnede, trængte de tre mænd ind.

- De begynder at slå løs på ham, og de råber efter ham. Han kommer ind i køkkenet, hvor han forsvarer sig med en køkkenmaskine, inden han undviger ind til naboen. Den 49-årige hustru løber også derfra, fortæller sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Læs også
Ægtepar overfaldet i eget hjem: 24-årig mand fra Herning-området er anholdt
+Abonnement

De tre gerningsmænd kører væk i en grå personbil, som politiet ikke har registreringsnummeret på.

- Vi kender overhovedet ikke motivet. Det er velansete borgere. Vi ved ikke, om det er det forkerte sted, de er trængt ind, siger Bent Smedegaard.

Politiet har siden arbejdet med den alvorlige sag, hvor gerningsmændene havde både et baseballbat og et jernrør i hænderne.

Der er følgende signalement af de tre overfaldsmænd:

A: 20-30 år, 175-185 centimeter høj, kraftig af bygning, dansk af udseende, grå hættetrøje og sorte bukser, bar et gråt baseballbat i den ene hånd.

B: 20-30 år, 170-180 centimeter høj, almindelig af bygning, afrikansk af udseende, sort jakke og bukser, sort hue, bar et sort jernrør i den ene hånd.

C: 20-25 år, 180-190 centimeter høj, almindelig af bygning, dansk af udseende, sort-hvid jakke og mørke bukser.

- Vi kigger overvågningsbilleder igennem i dag, og vi hører gerne fra folk, som har oplysninger om, hvem gerningsmændene kan være, siger Bent Smedegaard.