TV2 leverede som altid varen

Også det gamle orkester havde taget special guests med på scenen til Herning Rocker

Udgivet:30. maj 2010, 00.02

Læsetid:2 minutter

Steffen Brandt i forgrunden for TV-2 på Herning Rocker 2010. Foto: Flemming Hansen

TV-2 - Herning Rocker 2010

Karakter 5/6

Den er slidt, men den virker. Hver gang. Bornholm-sangen som indleder enhver TV-2-koncert. Den er dansk og folkelig - ligesom Taurus Version 2, som TV-2 er en forkortelse af.

At Steffen Brandt & co så ikke gik over i "Bag Duggede Ruder", men i stedet "Popmusikerens Vise", kom lidt bag på mig, men det virkede. For dermed var folkefesten igen skudt i gang på Teglparken Stadion.

Ekstra stjerne

De efterhånden beduggede og berusede herningensere var klar til at skråle med på hits som "Der Går Min Klasselærer", "Hele Verden Fra Forstanden", og - ikke mindst "Lanternen".

Personligt bliver jeg aldrig træt af Steffen Brandts leg med det danske sprog og dets finurligheder, som det nu engang bliver til efter en tur i Brandts tekstmaskine. Og når bandet så forstår at modernisere de gamle klassikere ved at invitere UFO Yepha med som special guest på Herning Rocker-scenen, så får de en ekstra stjerne i min bog - og i min anmeldelse.

Veloplagt og veltalende

For at invitere rapperduoen UFO Yepha med på et kæmpe hit som "Be Babalula" var slet ikke dumt. Det gav nummeret - og koncerten - endnu et løft. Ikke at nogen af delene trængte til det. Det var bare som krymmel på lagkagen.

Ligesom co-produktionen mellem Brandt og UFO Yepha "Fallit", som var et af ekstranumrene, også gav publikum lidt mere end hvad de forventede. Og vi skulle også frem til ekstranumrene, før jeg fik, hvad jeg forventede at høre først: Bag Duggede Ruder.

Men den så uforudsigelige setliste, den altid veloplagte og veltalende Steffen Brandt og UFO Yepha som special guests gør, at jeg lander på de fem stjerner ud af seks til TV-2.