DBU: Kun danskere bosat i England kan komme til semifinalen

5000 danske fans bosat i England kan få billetter til semifinalen, mens der er lukket for fans i Danmark

3. juli 2021, 20.49

Der var mange glade danske fans på lægterne efter sejren over Tjekkiet i Baku. Men det tyder på, at der bliver færre danskere på tribunerne, når det danske landshold på onsdag spiller semifinale. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FODBOLD Onsdag klokken 21.00 spiller Danmark semifinale ved EM på Wembley i London.

På grund af strikse engelske corona-restriktioner kan danske fans bosat i Danmark ikke komme til kampen, da man skal tilbringe minimum fem dage i karantæne, inden man kan tage på stadion.

DBU har til gengæld fået mulighed for at sælge 5000 billetter til danskere, der er bosatte i England.

- Først og fremmest vil jeg sige tusind tak for den kæmpe opbakning til Herrelandsholdet fra hele Danmark. Vi håber fortsat på, at der kommer flere fans på Wembley.

- Uanset hvad er jeg overbevist om, at spillerne kommer til at mærke den samme fantastiske støtte på Wembley, som de har oplevet under hele EM, siger DBU-direktør Jakob Jensen til forbundets hjemmeside.

Til en eventuel finale har UEFA lavet en særaftale med de britiske myndigheder om tilrejsende fans. Det betyder, at Danmark kan få 1000 tilrejsende fans ind på Wembley, hvis Danmark kommer så langt.

Danmark slog lørdag aften Tjekkiet 2-1 og er nu i EM-semifinalen. Her venter et brag mod England, der spilles onsdag den 7. juli kl. 21.00 på det ikoniske Wembley Stadium i London.

/ritzau/