Husejer i Spjald var ikke hjemme, så indsatsleder måtte ringe med træls besked: - Taget på din carport er brændt

29. november 2021, 15.03

Brandbilerne fra Videbæk skulle mandag over middag en tur til Spjald for at slukke ild i en carport på Lindevej i den nordlige udkant af Spjald by. Foto: Jens Kristian Lynderup

SPJALD En husejer på Lindevej i Spjald måtte mandag eftermiddag modtage en besked over mobiltelefonen om, at der havde været brand på hans adresse i Spjald. Det var indsatsleder Michael Nielsen fra Brand & Redning Midtvest, der kunne overbringe ham meddelelsen.

Klokken 13.05 var alarmen gået hos brandvæsnet i Videbæk, og de sendte to brandbiler og en indsatslederbil til adressen.

Meldingen lød på ild i carport. Inde i carporten stod en trailer med noget træ og lidt værktøj i.

- Da vi kommer frem, har en nabo fået kastet lidt vand på, så flammerne er dæmpet ned, og det ryger derfor en del, fortæller indsatsleder Michael Nielsen og fortsætter:

- Jeg fik trukket traileren ud af carporten, da jeg kom, så da brandbilerne nåede frem, kunne de nøjes med at slukke efter.

Carportens tag, der var af plastik, var smeltet væk på grund af varmen fra branden. Ilden var dog hurtigt slukket.

- Jeg kender ikke brandårsagen. Det må politiet forsøge at kortlægge, men jeg regner ikke med, at der er foregået noget kriminelt, siger indsatsleder Michael Nielsen.

Indlæser debat