Yndlingsretter fra kongeriget

De danske klassikere er klassikere af en grund. Her følger tre af danskernes absolutte sommer-favoritter

Udgivet:07. juli 2022, 14.27

Læsetid:7 minutter

Stegte rødspætter (4 personer)

Skyl fiskene, og gå dem efter for blodrester indvendigt med en finger. Klip finner og hale af. Dup rødspætterne tørre med køkkenrulle, drys lidt fint havsalt på forside, bagside og ind i fiskene, og lad dem trække i 15 m...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind