Efter længere tilløb: I dag åbner ny kiosk på hospitalet i Gødstrup

I dag åbner 7-Eleven på Gødstrup Regionshospital, så patienter, pårørende og personale kan forsyne sig med alt fra mad, drikke, tandbørster, magasiner eller høretelefoner

Udgivet:22. juni 2022, 08.29

Læsetid:1 minut

Det bliver i disse rammer, at 7-Eleven efter et længere tilløb kan åbne på Gødstrup. Foto: Tom Laursen

GØDSTRUP Nu åbner 7-Eleven på det nye Gødstrup Regionshospital, så patienter, pårørende og personale kan forsyne sig med alt fra mad, drikke, tandbørster, magasiner eller høretelefoner. Det fortæller kæden i en pressemeddelelse. Det var egentlig meningen, at 7-Eleven skullet have åbnet på Gødstrup Regionshospital tilbage i marts, men åbningen blev udskudt pga. leveringsforsinkelser. Nu er 7-Eleven imidlertid klar til at slå dørene op i dag, onsdag 22. juni.

Læs også
Åbningen af hospitalets 7-Eleven-butik er forsinket Åbningen af hospitalets 7-Eleven-butik er forsinket
Læs også:
Åbningen af hospitalets 7-Eleven-butik er forsinket

- Vi har glædet os rigtig meget til at kunne åbne på Gødstrup Regionshospital efter et længere tilløb. Det vil være en spritny og moderne butik med et tilpasset sortiment, som dækker de specielle behov, der kan opstå, når man opholder sig på et hospital i en længere periode, siger Jesper Østergaard, der er adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven bygger i Gødstrup på erfaringen fra de andre hospitals-lokationer, de opererer på, og den knowhow spejles i sortimentet, der vil findes på hylderne.

Vegansk og praktisk

Der vil eksempelvis - foruden frisk mad, bageri, kolde og varme drikkevarer - være et godt udvalg af praktiske ting, man kan få brug for, hvis tasken er blevet pakket lidt for hurtigt, så som bamser og hygiejneartikler.

Derudover vil der være mulighed for at sætte tænderne i sunde alternativer som salater, wraps og sandwiches, hvor der både er veganske og vegetariske varianter at vælge mellem.

Læs også
Gødstrup-hospitalet får en 7-Eleven-butik Gødstrup-hospitalet får en 7-Eleven-butik
Læs også:
Gødstrup-hospitalet får en 7-Eleven-butik

Butikken på Gødstrup Regionshospital er den sjette hospitalsbutik i landet. 7-Eleven har desuden butikker på Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Viborg Regionshospital, Aalborg Universitetshospital og Herlev Hospital. Den første butik åbnede på Rigshospitalet tilbage i 2012.

Den nye butik kommer til at have åbent fra 06:00-22:00 alle hverdage og fra 07:00-21:00 lørdage, søndage og helligdage.

Som i de øvrige hospitalsbutikker vil det hverken være muligt at købe alkohol eller tobak i den nye 7-Eleven på Gødstrup.

Indlæser debat