Millionkupon købt i Ejstrupholm

I alt blev der i sidste uge udbetalt godt 28 millioner kroner til heldige vindere

Udgivet:23. januar 2023, 13.50

Læsetid:1 minut

2 måneder siden

EJSTRUPHOLM Der var nærmest guldregn over de danske lotteri-spillere i slutningen af sidste uge: Ikke mindre end 28.377.369 kroner blev delt ud til bare otte vældigt heldige danskere, som havde spillet med i Eurojackpot, Lotto og Keno.

Den ene million havnede i det midtjyske, fremgår det af en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Det var en spiller, der havde købt sin Lotto-kupon i Spar i Ejstrupholm og havde yderligere en gevinst på 60 kroner. Den samlede gevinst lyder derfor på 1.000.060 kroner.

Den mest heldige var en vinder fra en mindre kommune nord for København, som havde spillet med over mobilen. Vedkommende havde syv rigtige i Lotto, og det gav hele 10 millioner kroner - og desuden en sidegevinst på 116 kroner.

Sådan et beløb kan ændre liv, men Danske Spil sørger for at tage hånd om vinderne.

- Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær - eller mangemillionær, siger Malene Mølgaard, som er direktør i Danske Lotteri Spil.

Tilbuddet om millionærrådgivning går også ud til tre af de danskere, der i ugens løb spillede med i Eurojackpot. Ingen af dem løb med førstepræmien på omkring en halv milliard danske kroner, men mindre kan vel gøre det, og en heldig fynbo og en heldig nordsjællænder kan glæde sig over flotte andenpræmier på 5,7 millioner stykket.

Indlæser debat