Daginstitution lukket af coronasmitte

Solsikken er midlertidigt lukket, efter en person er blevet testet positiv

1. marts 2021, 12.09

Vibeke Delcomyn Hansen, er leder af skolen og daginstitutionen i Sdr. Felding. Hun kan bekræfte, at en person er smittet med corona hos Solsikken, men at skolen stadig holder åbent. foto: Tom Laursen

SDR. FELDING Daginstitutionen Solsikken i Sdr. Felding er lukket i denne uge på grund af corona.

- Der er en person - jeg kan ikke komme ind på, om det er en medarbejder eller et barn - der er blevet smittet med corona. Det blev konstateret i lørdags. Alle forældre er blevet orienteret, siger skoleleder Vibeke Delcomyn Hansen, Sdr. Felding Skole.

På sdrfelding.dk og Facebook florerer der ellers rygter om, at personen skulle være testet positiv med den engelske variant.

- Det er ikke bekræftet. Der er foretaget en PCR-test, og man afventer den test, før man ved noget, understreger skolelederen.

Ramt for anden gang

Skolen melder samtidig, at sundhedsmyndighederne vurderer, at det er fuldt forsvarligt at holde skolen åben. Dog skal søskende til børn i vuggestuen og børnehaven kun komme i skole, hvis de er isoleret fra søskende, der går i daginstitutionen.

- Kan de ikke være det, så skal de blive hjemme. Vi anbefaler på det kraftigste, at alle bliver testet i vuggestuen, børnehaven og personalet, siger Vibeke Delcomyn Hansen.

Det er anden gang inden for meget kort tid, at daginstitutionen er ramt af corona. I vinterferien var vuggestuen lukket, da en person var smittet.