Spisegaden er klar til en lørdag med gang i

Ikast midtby er lørdag vært for masser af aktiviteter

7. september 2019, 08.38

Sydlandske temperaturer kan Ikast ikke byde på denne weekend, men med arrangementet EAsT Street gøres meget for at skabe god stemning og masser af spisemuligheder langs Østergade. Her er det Bjarne Hansen fra Vejle og Tina Nielsen fra Ikast, der smager på varerne fra Bøllingsø Bryghus, mens Jesper Lindstrøm i baggrunden serverer lækre frankfurtere fra Østerport Slagter. Foto: Thomas Vang Nielsen

IKAST Sushi, frankfurtere, buffet med italienske specialiteter eller noget helt andet.

Mulighederne for at stille både stor og lille sult er mange.

Østergade og Torvet i Ikast blev torsdag igen omdannet til EAsT Street, og det fortsætter også denne lørdag, hvor Ikast summer af aktiviteter.

Giver liv og hyggestemning

Foreninger fra hele kommunen viser sig frem ved stande i Strøgcentret, der er frokostjazz i Bakkehuset, Nygården på Præstevænget er omdannet til et kæmpe loppemarked, og der er European Street Market på Torvet.

- Jeg synes, EAsT Street er rigtig godt. Det bør man gøre igen - og meget oftere, sagde Tina Nielsen fra Ikast, som brugte en del af sin torsdag til at besøge EAsT Street og forkæle smagsløgene.

- Man kan få så meget dejlig mad, og arrangementet giver liv og hyggestemning i byen, sagde hun og opfordrede til, at man lægger vejen forbi Ikast lørdag.