Drengerøve smidt i hønsehus

Hønsene giver Festjyderne lov til hyggelig mandehørm

26. november 2012, 20.12

Henrik Ole Jensen. Festjyderne er ret stolte af deres nye klubhus i Fjelstervang.

Ingen pyntepuder og plisserede lampeskærme, men rå brædder, en robust bar og sorte loftsspær præger det gamle hønsehus ved FDF-Huset i Fjelstervang. Sådan ser gutterne fra MC-klubben Festjydernes nye klubhus ud, efter de i 13 år har opholdt sig i skiftende garager og andet midlertidigt.

- Ja, konerne synes også bare, at vi er nogle drengerøve, griner Nikolaj Gravesen, hvis frue faktisk også kører motorcykel, men godt kan unde farmand sit nye åndehul.

Flere planer

Brian Orloff fra klubben fortæller, at den halve snes medlemmer af Festjyderne har knoklet på hønsehuset en to-tre uger, og de er da også selv ret stolte af deres arbejde.

Da avisens udsendte påpeger lidt knuste ruder i staldvinduerne over baren, bliver det da også straks overbærende forklaret, at sådan skal der da se ud.

- Her har vi et fælles mødested, hvor vi er sammen hver tirsdag, men vi er ikke færdige endnu. Vi skal også have lavet en terrasse udenfor, beretter Bernt Nielsen.

Nikolaj Gravesen afslører også, at nye toiletter er på tegnebordet, men én ting ad gangen.

Åbent hus

Festjyderne tager gerne ud til andre klubbers arrangementer og på træf, men nu har de så også forholdene til selv at være værter.

- Vi har da også tænkt os at fejre vores nye klubhus med et åbent hus, men det bliver først til foråret eller sommeren, lover Bernt Nielsen.