Eriksen takker fra sygesengen: Jeg har det fint efter omstændighederne

15. juni 2021, 09.17

FODBOLD Christian Eriksen har mandag selv givet en opdatering på sin tilstand via DBU's Twitter-profil fra sygesengen på Rigshospitalet.

Læs også
Tårerne løb også på pressepladserne: Umenneskeligt valg for spillerne
+Abonnement

Her melder landsholdsstjernen sig selv i - efter forholdene - fin form og takker for den store opbakning i de seneste dage.

- Hej alle. Stor tak for alle jeres søde og fantastiske hilsner og beskeder fra hele verden. Det betyder meget for mig og min familie.

- Jeg har det fint - efter omstændighederne. Jeg skal stadig gennemgå nogle undersøgelser på hospitalet, men jeg har det okay.

- Nu vil jeg heppe på drengene på Danmarks landshold i de kommende kampe. Spil for hele Danmark, skriver han.

Meddelelsen, der også er udsendt på Eriksens egen Instagram-profilen, er ledsaget af et billede af en smilende Eriksen med en opadvendt tommelfinger.

Eriksen kollapsede lørdag på banen i Parken, da Danmark mødte Finland ved EM.

Det skete kort før pausen, og herefter fik han hurtig behandling af landsholdets lægestab og det tilstedeværende sundhedspersonale.

Holdkammeraterne slog ring om Eriksen, mens han blandt andet fik hjertemassage og blev genoplivet efter et hjertestop.

Eriksen blev transporteret videre til Rigshospitalet, hvor han siden har været indlagt.

Lørdag aften blev det meddelt fra DBU, at Eriksens tilstand var stabil, og kampen blev derefter genoptaget. Finland vandt 1-0.

Søndag snakkede landsholdsspillerne med Eriksen via en digital forbindelse, og målmand Kasper Schmeichel besøgte Inter-spilleren på Rigshospitalet.

Siden har der været flere opdateringer om Eriksen, men mandagens besked er den første fra midtbanespilleren selv.

Og den positive besked fra hovedpersonen vakte glæde. I løbet af den første halve time, efter beskeden blev offentliggjort på Twitter tirsdag, fik beskeden mere end 40.000 likes.

/ritzau/tfk

Indlæser debat...