Sølv skabte eufori i hele klubben

Erik Rasmussen hentede som FCM-træner sølv to sæsoner i træk

23. maj 2014, 17.39

Erik Rasmussen fik luftur af spillerne, da FC Midtjyllands første sølvmedaljer blev en realitet i maj 2007. Spillerne er fra venstre Christian Olsen, Claus Madsen, Ulrik Lindkvist, Magnus Troest, Simon Poulsen, Thomas Røll og Danny Olsen. Foto: Henrik Ole Jensen

Sæsonen 2006-07 endte med sølvmedaljer til FC Midtjylland efter FC København og foran AaB, der tog bronzen. Klubbens bedste placering i Superligaen.

Det skabte eurori i hele klubben og omgivelserne husker den daværende træner, Erik Rasmussen.

- Klubben havde to gange hentet bronze. Én gang under mig og én gang under Ove Pedersen. Andenpladsen var vores hidtil bedste placering, så selvfølgelig skabte det masser af glæde og optimisme. Jeg husker det i det hele taget som en rigtig god tid, hvor man glædede sig til at komme på arbejde hver dag, siger Erik Rasmussen.

Også sæsonen efter, 2007/08, vandt Erik Rasmussen og hans spillere sølv.

En stor plads i hjertet

Han ærgrer sig som så mange andre her i området over, at det ikke lykkedes »ulvene« at gå hele vejen og tage guldet i den netop overståede sæson.

- Klubben har stadig en stor plads i mit hjerte. Det er nogle rigtig gode folk, der står i spidsen for klubben. Glen, Claus og Hans (træner Glen Riddersholm, sportsdirektør Claus Steinlein og direktør Hans Krabbe, red.) er nogle rigtig gode mennesker, der står for meget godt. Havde de nu været nogle »dumme svin«, havde FCM ikke betydet meget for mig i dag, men de er det modsatte, og derfor følger jeg stadig meget med i klubben, fortæller Erik Rasmussen.

Læs hele interviewet med »Tryllerik« og meget mere om FCM i Jubilæumstillægget med Herning Folkeblad fredag.