Barselsvikaren endte med jubilæum

Linda S. Hede har gennem 25 år udviklet sig sammen med landmændenes behov for hjælp i forhold til personale

29. marts 2021, 12.19

Linda S. Hede fejrer 1. april 25-årsjubilæum hos Sagro. Foto: PR-foto

JUBILÆUM Linda S. Hede, Herning, har skærtorsdag 1. april 25-årsjubilæum som løn- og HR-medarbejder hos rådgivningsvirksomheden Sagro.

Det begyndte egentligt med et barselsvikariat som regnskabsassistent hos Landbrugscentret i Herning. Men så fik Linda S. Hede lov at prøve kræfter med lønområdet, og særligt HR-opgaverne har hun aldrig sluppet, selv om der nu er gået 25 år, og arbejdspladsen - efter flere fusioner - hedder SAGRO.

- Jeg syntes lige fra starten, det var spændende, selv om jeg måtte sande, at der var meget at få hold på, siger 57-årige Linda S. Hede i en pressemeddelelse udsendt i anledning af jubilæet.

Hun fortsætter:

- Dengang skrev man ikke så meget ned på papir. Et ord var et ord. I dag er der rigtig mange regler og overenskomster at forholde sig til. Og dengang var det stort at have tre ansatte. På samme måde er kundegrundlaget vokset. I Herning havde vi dengang 25 lønkunder. Nu har vi omkring 1300 lønkunder i SAGRO.

Fire arbejdspladser

I dag beskæftiger Linda S. Hede sig primært med HR.

- Kunderne har i høj grad stadig brug for vores hjælp. Det gælder særligt i forhold til ansættelseskontrakter, og så bruger jeg meget tid på at sætte mig ind i regler omkring international arbejdskraft, da det jo er meget relevant for mange af især vores landbrugskunder, fortæller Linda S. Hede.

Hun har gennem årene dygtiggjort sig i personalejura på Aarhus Universitet og gennem flere akademifag.

De fleste arbejdsdage har afsæt på kontorerne i Herning og Billund, men med regelmæssige arbejdsdage i Holstebro og Esbjerg.

- Jeg synes, det er en stor gave at kunne arbejde på den måde. Jeg føler mig meget privilegeret, fastslår jubilaren, der bor i Herning med sin mand.

Firmaejer

For to år siden gik Linda S. Hede ned på en tre-dages arbejdsuge. De sidste to dage bruger hun i DanCrash - et mindre firma, som hun er medejer af.

Fritiden bliver først og fremmest brugt på de tre voksne børn og børnebørnene, sommerhuset, turneringsbridge og FC Midtjylland, som hun følger i tykt og tyndt både i ind- og udland. Det har medført mange spændende fodboldrejser til blandt andet Kazakhstan, Irland, Ungarn og Polen.

Indlæser debat...