Stolt FCM-målscorer: Vi prøvede på at gøre kampen så grim som muligt

Alexander Scholz var godt tilfreds med det ene point mod Atalanta. Kampen blev meget, som han og FCM havde håbet på

1. december 2020, 23.17

Alexander Scholz takker Sory Kaba for et godt oplæg til målet, mens holdkammeraterne jubler begejstret omkring dem. Foto: Ritzau Scanpix/AFP

FODBOLD Han er manden for de store øjeblikke i den her Champions League-sæson.

Alexander Scholz tog det straffespark mod Slavia Prag, der reelt sendte FC Midtjylland i Champions League tilbage i slutningen af september. Og den boldbegavede midterforsvarer var også manden i centrum, da FCM tirsdag aften landede det første point i Champions League-gruppespillet nogensinde.

Scholz scorede et drømmemål, da »ulvene« spillede 1-1 på udebane mod Atalanta.

- Det var en andenbold efter en dødbold til os. Kaba tog den fint ned og fik lagt til rette for mig. Jeg var i en fin position, og da jeg ramte den, var jeg egentlig aldrig i tvivl om, at den ville gå ind, siger Alexander Scholz i et interview med tv-stationen 3+.

Målet faldt efter 13 minutter, og resten af opgøret var Atalanta mest på bolden og pressede i perioder hårdt på. Men kampbilledet blev alligevel meget, som FCM havde håbet.

- Det blev lidt en kamp på vores præmisser. Vi prøvede på at gøre kampen så grim som muligt, og det lykkes vi med i lange perioder, siger Alexander Scholz.

- Med 1-0-føring i ryggen er det også klart, at man til sidst begynder at drømme om mere. Men alt i alt er vi tilfredse med ét point her. Jeg synes også, at vi skal være stolte af at tage ét point i den her kamp, fastslår målscorer Alexander Scholz.