Velbesøgt arkivdag

12. november 2019, 10.22

Her studeres album med gamle billeder, der udveksles oplysninger. I forgrunden en gammel gymnastikdragt. foto: Privatfoto

Skarrild Interessen for lokalhistorie er stor. Det kan Skarrild-Karstoft Museum og Lokalarkiv konkludere, efter at man holdt åbent hus i lørdags. Her kunne folk se en udstilling om idræt i sognet gennem tiden. Der var mellem 60 og 70 besøgende.

- Det blev et meget vellykket arrangement med masser af gæster. Udstillingslokalet var af og til nærmest fyldt helt op. Selv om bestyrelsen for arkivforeningen var talrigt til stede med fem personer omtrent hele tiden, var der travlhed med at få talt med de mange gæster, siger Erik Degn fra arkivet.

Bestyrelsens opfordring om, at gæsterne kunne tage billeder og andre ting med til arkivet, blev ivrigt fulgt. Der kom således en del billeder, en vandrepokal og endog et par ting fra Anden Verdenskrig. Flere af arkivets billeder med personer, hvor navnet ikke var kendt, fik navne på, og et par steder blev eksisterende navne ændret. Der blev talt meget om gamle dage, og interessante oplysninger fremkom.

- Alt i alt en god dag, som det kræver arbejde at leve op til næste år, fastslår Erik Degn.