Julegave til krisecenter

20. december 2019, 14.26

Ulrik Larsen, formand for Herning Venstre, overrakte 10.000 kroner til Lene Danner Hessellund, leder af Herning Krisecenter. Foto: Privatfoto

HERNING Bestyrelsen i Herning Venstre besluttede forleden at forære 10.000 kroner til en lokal organisation, som hjælper mennesker, der har det svært i julen. Ved årets sidste arrangement i foreningen stemte medlemmerne om modtageren, og valget faldt på Herning Krisecenter.

Tirsdag overrakte lokalformand Ulrik Larsen så pengene til en glad og ydmyg Lene Danner Hessellund, leder af Herning Krisecenter.

- Vi siger tusind tak for den dejlige gave, som jeg er sikker på, at mange kvinder og børn bliver glade for, når vi nu kan tilbyde dem lidt ekstra i en svær og meget anderledes hverdag, siger Lene Danner Hessellund i en pressemeddelelse.

Hun forklarer, at kvinderne på grund af en usikker fremtid typisk ikke har råd til at give deres børn særlige oplevelser.

- Det kun være en tur i biografen, Vizz, Baboon City eller blot en tur på cafe. Det ville være så dejligt, hvis de kunne få lov til at føle sig lidt specielle, siger hun.

Smil på læberne

Ulrik Larsen glæder sig over, at foreningen i juletiden kan forsøde tilværelsen for en organisation.

- At centret og Lene har valgt at dedikere pengene til børnene, synes jeg bare er rigtig dejligt, og jeg er meget tryg ved, at de vil kunne give smil på læberne hos disse børn, siger han.