Luksus på Studsgård Friskole: Laver middage af kasseret mad

Studsgård Friskole har en uge med bæredygtighed på skemaet. Elever lavede mad af kasserede fødevarer

Udgivet:10. februar 2023, 10.07

Læsetid:2 minutter

STUDSGÅRD - Jeg kan godt lide broccoli, siger Thyra Trolle Jensen, da hun ser kasserne med frugt og grønt, kød og mejeriprodukter.

Så der bliver udvalgt en lille håndfuld broccoli fra bunken.

Det er torsdag morgen, og Thyra Trolle Jensen og hendes kammerater fra Studsgård Friskole er kørt me...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind