FCM sender ung dødboldsekspert på græs i Fredericia

20-årige Victor Torp trænger til spilletid og bliver derfor udlejet til FC Fredericia, hvor FCM-talentet i sidste sæson var en markant profil

27. januar 2020, 11.30

Victor Torp (t.v.) har spillet 23 ungdomslandskampe for Danmark. Her ses han i aktion for det danske U19-landshold i en EM-kvalifikationskamp mod Østrig. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Det har indtil videre været en frustrerende sæson for Victor Torp. Den 20-årige midtbanespiller med de præcise dødbolde var i efteråret plaget af en skade, og han fik ikke et eneste spilleminut for FC Midtjylland.

Men nu trykker stortalentet på genstart. Han har underskrevet en lejeaftale for resten af sæsonen med FC Fredericia.

Victor Torp kender forholdene, holdkammeraterne og cheftræner Jonas Dal særdeles godt i FC Fredericia. Han var nemlig udlejet til Fredericia i sidste sæson, hvor han var stamspiller og sparkede alle dødboldene, indtil en skade i maveregionen bremsede ham.

- Jeg ser det som en stor fordel, at vi kender hinanden, og derfor bliver det ikke noget med at begynde helt forfra. Cheftræneren og jeg kender også hinanden, så jeg håber virkelig, det bliver godt, siger Victor Torp til FC Midtjyllands hjemmeside.

Fysisk er han igen på toppen og klar til at vise sig frem i Fredericia.

- Kroppen har det fint, så jeg er meget positiv. Det bliver rart at komme til Fredericia, som spiller en god gang fodbold med et meget højt topniveau. Jeg føler, jeg passer godt ind i spillestilen, og jeg er klar til at tage ansvar, siger midtbanespilleren.

FCM’s sportschef, Svend Graversen, ser frem til at følge midtbanespillerens udvikling i Fredericia.

- Victor er en rigtig god spiller, som med lejeaftalen får mulighed for mere spilletid på højt niveau, og den erfaring vil være med til at udvikle ham yderligere, siger Svend Graversen.