Christian Juhl, antisemitismen er en del af Enhedlisten

Udgivet:13. februar 2020, 10.14

Læsetid:2 minutter

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af Henrik Finn Edtwodth Andersen. Strynøvej 11 Hammerum, medlem af Nye Borgerlige

POLITIK 10. februar 2020 havde Christian Juhl, medlem af folketinget for Enhedslisten, et læserbrev i Herning Folkeblad, hvor han blandt andet skriver følgende: »Den (antisemitismen) findes ganske rigtigt på den ekstreme højrefløj flere steder i Europa. Men det er forkert at sige, at den findes på venstrefløjen«.

Læs også
Palæstinenserne har (også) ret til eget land

Undskyld Christian, men det er simpelthen at lyve læserne, danskerne direkte op i ansigtet. Og det tror jeg faktisk, hovedparten af danskerne er kloge nok til at indse.

Dit parti er igen og igen ude med angreb ikke bare på staten Israel, men også på jøder generelt. I støtter gang på gang antisemitter, bakker gang på gang organisationer op, der ønsker samtlige jøder udryddet fra jordens overflade. Lad mig komme med to eksempler:

Under det seneste britiske valg bakkede samtlige medlemmer af Enhedslisten op om socialisten Jeremy Corbyn. Og du ved godt inderst inde, at Jeremy Corbyn er en antisemit. Han har flere gange både på og uden for kameraet talt nedladende om jøder. Flere gange hyldet mennesker med jøders liv på samvittigheden. Han har ved flere lejligheder fået muligheden for at undskylde for sin antisemitisme, men har altid snakket uden om. Denne antisemit støttede du og dit parti.

Et andet eksempel er din egen politiske ordfører, Pernille Skipper. Hun har flere gange talt på konferencer, hvor flere af talerne har opfordret til udryddelse af ikke bare staten Israel, men samtlige jøder på jordkloden.

Og sådan kan man blive ved med at finde eksempler på antisemitiske udtalelser og støtte til antisemitter på venstrefløjen. Og husk nu på ordet nationalSOCIALISME, kære Christian.

Men det kommer egentlig ikke som den store overraskelse, at Christian Juhl og alle hans røde kammerater ikke vil stå ved deres antisemitisme - stå ved egen politik. For de har jo aldrig stået ved deres holdninger, deres politik, når den har vist sit sande grusomme ansigt. Hvem husker for eksempel ikke Enhedslistens store opbakning til det socialistiske regime i Venezuela. Da resultatet af den socialstiske politik viste sig, var det ifølge Enhedslisten ikke længere socialistisk politik, der var ført i Venezuela.

Og så må man heller ikke glemme, hvilken mørk ideologi Enhedslisten er vokset ud fra, stadig dyrker, nemlig kommunismen.

En ideologi som har millioner af menneskeliv på samvittigheden. En ideologi der fratager det enkelte individ dets frihed. En ideologi som Enhedslisten stadig ikke vil tage afstand fra.

Som medlem af Nye Borgerlige tager jeg afstand fra alle former for undertrykkende, menneskefjendske ideologier. Om det så er racisme, nazisme, islamisme, antisemitisme, kommunisme eller socialisme. Det ville klæde Enhedslisten at gøre det samme. Det ville klæde Enhedslisten at være ærlige og lade være med at lyve om sine holdninger.