Lang kontrakt til norsk HIH-profil

Højrebacken Stine Skogrand har underskrevet en ny fireårig aftale

5. november 2019, 19.00

Stine Skogrand er nu på kontrakt i Herning-Ikast Håndbold frem til sommeren 2023. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD Forud for tirsdagens lokalopgør mod Viborg HK kunne Herning-Ikast Håndbolds sportschef, Jakob Mølgaard Christensen, offentliggøre i sponsorloungen i IBF Arena, at klubben har forlænget samarbejdet med en af klubbens bærende profiler.

Således har nordmanden, højrebacken og HIH-kaptajnen Stine Skogrand underskrevet en ny fireårig aftale. Den gensidige kontrakt løber nu til sommeren 2023.

- Stine er anfører og en fantastisk spiller for Herning-Ikast Håndbold - både på og udenfor banen, siger sportschefen i pressemeddelelsen om den 26-årige nordmand, som blev hentet hos rivalerne Silkeborg-Voel forud for sidste sæson.

Den norske landsholdsspiller, som mandag blev udtaget til Norges A-landshold, har tidligere vundet både VM- og EM-guld med hjemlandet. Og bagspilleren nyder stor respekt - også på klubplan.

- Stine er leder på sin egen rolige facon, men der er ingen tvivl om, at hun besidder endog meget store menneskelige kvaliteter. Stine er en fantastisk ambassadør for HIH, fastslår Jakob Mølgaard Christensen.

Netop Skogrands ligaerfaring og internationale rutine er særligt værdsat hos de danske vicemestre.

- Stine skal være med til at bringe os til tops såvel nationalt som internationalt. Hun er faldet godt til i HIH, og er kommet meget stærkt tilbage fra hendes graviditet, påpeger han.

Stine Skogrand var ude det meste af sidste sæson som følge af, hun og partneren, den forhenværende HC Midtjylland-back og nuværende Skjern-spiller, Eivind Tangen, blev forældre i april til sønnen Adam.

Jakob Mølgaard Christensen ser nu frem til flere store HIH-kampe med Stine Skogrand i spidsen.

- Hun er tovejsspiller og venstrehåndet – dem er der ikke mange af. Derfor er vi meget stolte over, at Stine også kan se sig i HIH i de kommende sæsoner, siger sportschefen.