112

Kinderæg med hash i bagdelen

Smuglede narko efter juleorlov for at betale gæld

3. april 2021, 17.01

Retten i Herning dømte den 26-årige for blandt andet at smugle hash og anabolske steroider ind i fængslet ved Horsens. Foto: Christian Sjurmann.

NØRRE-SNEDE En 26-årig mand er ved Retten i Herning idømt tre måneders fængsel for indsmugling af en mobiltelefon samt forskellige narkotiske stoffer under afsoning af en fængselsdom.

Den 26-årige blev i februar 2020 idømt halvandet års fængsel for røveri, og det var denne dom han var i færd med at afsone, da fængselspersonale i Nørre Snede Statsfængsel et par måneder senere fandt en mobiltelefon samt oplader i hans celle.

I retten nægtede han hårdnakket, at det var hans telefon, men ønskede modsat heller ikke at oplyse hverken politi eller retten om, hvem der var telefonens retteejermand.

Han blev siden overflyttet til Enner Mark ved Horsens, og her gik det galt for den 26-årige, da han efter juleorlov vendte retur til videre afsoning.

Under visitering stødte fængselspersonalet på et Kinderæg, som tiltalte havde stoppet op i anus.

Ægget rummede dog hverken chokolade eller legetøj, men var i stedet fyldt med anabolske steroider samt en større mængde hash. Den 26-årige forklarede i retten, at han havde smuglet de narkotiske stoffer ind i fængslet for at sælge det, da han havde en del gæld, som han var presset til at betale.

Ud over dommer for røveri, er den 26-årige straffet adskillige gange for narkokriminalitet.