Nyt netværk for kvinder kommer til Herning

Udgivet:29. september 2020, 13.47

Læsetid:1 minut

Nikoline Nybo (t.h.) taler foran en netværksgruppe for kvinder. Hun og Louise Marie Genefke (til venstre for Nikoline Nybo) har samlet kvinder i netværk og fællesskab siden 2012, hvor de etablerede deres fælles virksomhed, Ladies First. Foto: PR-foto

2 år siden

NETVÆRK Efter corona-krisens indtog har mange kvinder fået øjnene op for fordelene ved det fleksible arbejdsliv og muligheden for selv at administrere arbejdsdagen, hvornår børnene skal hentes og online møderne afvikles.

Det mener Nikoline Nybo og Louise Marie Gefke fra Ladies First, som etablerer en netværksgruppe for kvinder, hvor de vil vende og dreje arbejdslivet for kvinder i alle brancher.

- For det første mener vi, at arbejdslivet kan være svært at navigere i, og især kvinder oplever nogle barrierer i arbejdslivet. Det kan være, hvordan det er at være leder, at arbejde i en mandsdomineret branche eller balancen mellem familie og karriere. Det er godt at tale om det, påpeger Nikoline Nybo.

Ladies First åbner dørene til et intromøde for netværksgruppen Work torsdag 1. oktober om morgenen. Det sker i Huset No7 på Nørregade i Herning. Der vil herefter være syv møder fordelt over de næste 10 måneder.