Nederlagsstimen fortsætter: HCM faldt med ære mod tophold

HC Midtjylland solgte sig dyrt, men oprykkerne var reelt ikke i nærheden af point mod topholdet Bjerringbro-Silkeborg

Udgivet:23. november 2022, 20.42

Læsetid:2 minutter

Jonas Langerhuus scorede fem mål for HCM, da oprykkerne onsdag aften tabte til ligaens nummer tre, Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Tom Laursen (Arkiv)

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

7 måneder siden

HÅNDBOLD Et pointløst bundhold mod DM-bronzevinderne kunne godt lugte af en syngende lussing.

Sådan én undgik HC Midtjylland trods alt, da oprykkerne onsdag aften tog imod Bjerringbro-Silkeborg (BSH). Men topholdet tog som ventet begge point med hjem fra lokalopgøret.

Slutcifrene endte med 28-31 efter 12-15 ved pausen i Klink & Jensen Arena i Herning.

Gæsterne fra Søhøjlandet var foran hele vejen fra 3-2 til slutsirenen, men HCM bed fra sig og tvang topholdet til at hanke op i sig selv ad flere omgange.

I begyndelsen af anden halvleg var HC Midtjylland på »minus én« ved både 19-20, 20-21 og 23-24. Men dér smækkede BSH døren og viste den niveauforskel, der trods alt også var tydelig for de fremmødte tilskuere i Herning.

Topholdet rykkede til 30-24 med otte minutter tilbage på haluret. Derfra var enhver scoring kosmetik i slutminutterne.

Læs også
Tidligere HCM-træner tvivler på redning: Der er bare et kæmpe step op til ligaen Tidligere HCM-træner tvivler på redning: Der er bare et kæmpe step op til ligaen
Læs også
Tidligere HCM-træner tvivler på redning: Der er bare et kæmpe step op til ligaen

Dårlig start af HCM

Forud for opgørets mest spændende fase var gået en arytmisk første halvleg, hvor de to hold skiftedes til at score mål i små stimer. Men hele tiden med Bjerringbro-Silkeborg i teten og HCM som de godt fightende outsidere.

Gæsterne var eksempelvis foran 6-2 og 11-5 efter to rædderlige faser af HCM, men oprykkerne svarede igen med ryk til 5-6 og 9-11.

Da slutsirenen hylede, endte det, som alle de øvrige gange i sæsonen. HCM stod tilbage uden point, som oprykkerne nu har gjort 15 gange i træk.

Jonas Langerhuus, Rasmus Madsen og Frederik Sass blev topscorere for HCM med fem scoringer hver.

Næste kamp venter lørdag 3. december. Det er en af de helt svære - på udebane mod de danske mestre fra GOG.

Læs også
Fulgte fint med DM-bronzevindere: HCM-træner tror på hjemmesejr før jul Fulgte fint med DM-bronzevindere: HCM-træner tror på hjemmesejr før jul
Læs også
Fulgte fint med DM-bronzevindere: HCM-træner tror på hjemmesejr før jul