Poul Henning Vejvad har stadig fuld fart på livet

Han har altid elsket biler - også selv om han har haft flere alvorlige uheld sammen med dem. Nu er han fyldt 65 år, og efter 45 år i bilbranchen har han valgt at gå på pension

Udgivet:13. november 2017, 10.43

Læsetid:5 minutter

Portræt Poul Henning Vejvad - eller »Polle«, som han bliver kaldt - blev så at sige født ind i bilbranchen.

Både hans far og farbror handlede med biler, da han og hans fire ældre brødre voksede op i barndomshjemmet i Herning. Og alle fem blev så fascinerede af den verden, at de kom til at beskæftige sig med biler. Selv søsteren - hun giftede sig med en mand i bilbranchen.

Så det har altid være biler i den familie, og for Poul Vejvad ligger fascinationen i det forunderlige - og foranderlige - ved bilen, der konstant udvikler sig gennem tiden - og kan køre hurtigt.

For fart på, det er lige ham. Lige så snart han blev 18 år og fik kørekortet, var det ud på landevejene som rallykører i de hurtige biler.

Lige indtil den dag, det pludselig gik lidt for stærkt, og han smadrede ind i samlestalden ved Messecenter Herning. Og trods mirakuløst uskadt på legeme - så ikke helt på sjæl. I hvert fald var chokket så stort, at han på det tidspunkt opgav den sport.

Til Silkeborg og hestene...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind