FCM-boss efter målløs midtjysk kamp i Prag: Den lå mere til os

Claus Steinlein var godt tilfreds med FCM’s præstation på udebane mod Slavia Prag, men direktøren ærgrer sig en smule over, at holdet ikke fik scoret

22. september 2020, 23.25

Sory Kaba og FCM havde chancerne til at tage sejren i anden halvleg mod Slavia Prag. Men det endte 0-0 på Eden Arena i den tjekkiske hovedstad. Foto: Michal Cizek/Ritzau Scanpix

FODBOLD FC Midtjylland spillede tirsdag aften 0-0 på udebane mod de tjekkiske mestre, Slavia Prag, i playoffrunden af Champions League-kvalifikationen.

Det resultat sikrer FCM det bedste udgangspunkt til returopgøret på MCH Arena i næste uge. Men de danske mestre kunne måske have fået endnu mere med hjem.

- Drengene gør det godt. Man er selvfølgelig lidt urolig lige til sidst, da bolden befinder sig meget i vores felt - der kan jo ske noget tilfældigt.

- Men jeg har lige været nede i omklædningsrummet ved drengene, og de var faktisk en lille smule skuffede over, at vi ikke fik scoret og tog sejren, sagde Claus Steinlein, administrerende direktør i FC Midtjylland, i et interview med tv-stationen 3+.

Sory Kaba havde en stor hovedstødsmulighed, og angriberen var også igennem på en god kontramulighed, hvor han kiksede sin aflevering til Pione Sisto.

- Vi møder en modstander, der spillede Champions League i sidste sæson, men den lå mere til os, når man ser over hele kampen. Deres målmand har tre gode redninger, sagde Claus Steinlein.

FCM-direktøren tror derfor også på avancement til Champions League-gruppespillet om en uge.

- Vi tror på det. Men alle mand skal være på 110 procent igen, fastslog Claus Steinlein over for 3+.

Det synspunkt deler anfører Erik Sviatchenko.

- Vi så i aften, at der ligger nogle muligheder - specielt i omstillingerne. Der er de nogle gange lidt uorganiserede. Vi tror på os selv, men det bliver ikke let, for det er en god modstander, sagde Erik Sviatchenko til tv-stationen 3+.

Læs også:
Træt FCM-profil efter 0-0 i Prag: Slavia er et »tough« hold
+Abonnement