Specialbiler på ungskueplads

Udgivet:01. juni 2023, 15.32

Læsetid:1 minut

Herning Custom Car Club plejer at holde sommermøde i Høgild, men satser i år stort og inviterer alle ud på dyrskuepladsen ved MCH Messecenter Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

4 måneder siden

HERNING I weekenden 2.-4. juni inviterer Herning Custom Car Club til Summermeet med amerikanerbiler på ungskuepladsen med MCH Messecenter Herning.

Her vil der blandt andet være livemusik, foodtrucks, traktortræk, bilbedømmelse, motorsprængning og brænder- og showplads.

Om lørdagen er der et særligt lørdagstræf for alle køretøjer lige fra veteranbiler, ombyggede biler og sportsvogne til lastbiler, traktorer, motorcykler og knallerter.

Begivenheden har tidligere fundet sted i Høgild, men da det ikke var en mulighed længere, sadlede Herning Custom Car Club om og satsede på ungskuepladsen.

- Her får vi bedre faciliteter og er tættere på Herning, så vi håber på at lokke flere gæster til, siger Lars Graversen fra klubbens træfudvalg.

Der er i dag mange mindre træf rundtomkring, men håbet med det nye event er, at en større skala kan blive mere attraktiv for både bilejere, gæster og udstillere.

I forlængelse af det fremhæver Lars Graversen, at der normalt ikke inviteres andre biler med til amerikanertræf, men at det netop sker ved lørdagstræffet.

På dyrskuepladsen vil der være en såkaldt »dealerstreet« med udstillere, som vil sælge alt fra mad og tøj til benzinkort og en barbering.