HCM storsejrede i Tønder

Efter en koncentreret indsats kunne HC Midtjylland køre hjem fra Tønder med en sikker sejr på 29-23

13. september 2020, 01.17

Sebastian Wistoft Jensen blev topscorer for HCM med 10 mål i sejren over Tønder. Foto: Flemming Hansen

HÅNDBOLD Sæsonens første udekamp for HC Midtjylland bød lørdag eftermiddag på en flot sejr på 29-23 i Tønderhallerne mod TM Tønder.

Fra 3-2 gav gæsterne fra Herning ikke siden føringen fra sig. Flere gange i første halvleg var føringen på fem mål, og ved pausen førte HCM da også med 17-12.

10 minutter inde i anden halvleg blev føringen udbygget til både seks og syv mål, og værterne var knækkede.

Med 11 minutter tilbage kunne Jakob Aaquist fra egen halvdel score i det tomme Tønder-mål til 27-18 mod en modstander, der havde tabt den sidste tro på det.

Selv om HCM herfra mistede fokus og blev ramt af en lang måltørke, var sejren aldrig i fare. Træner Mads Hjortshøj tillod sig at spare nogle spillere, og så var det naturligt, at Tønder fik lov at pynte lidt på resultatet.

Koncentreret indsats

Bortset fra i kampens afsluttende fase var der alt i alt tale om en koncentreret holdindsats, hvor HCM’erne beviste, at de har mange strenge at spille på.

Godt nok var bagspilleren Sebastian Wistoft Jensen iøjnefaldende med 10 mål, heraf tre på straffekast, men det var først og fremmest benhårdt defensivt arbejde af hele holdet, der banede vejen for sæsonens anden sejr.

For Tønder blev Benjamin Holm topscorer med seks mål.

Næste kamp for HC Midtjylland er næste søndag i Herning mod Grindsted.