FCM-talenterne fortsætter: Tre på stribe efter sejr i Haderslev

På straffespark sikrede Aral Simsir en smal, men fuldt fortjent udesejr over SønderjyskE, og FCM-talenterne har dermed fortsat et solidt forspring på førstepladsen

11. april 2021, 22.51

Aral Simsir, der tidligere har fået spilletid for FC Midtjylland i Superligaen, blev matchvinder for U19-holdet i udekampen mod SønderjyskE. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Det blev tre på stribe for FC Midtjyllands U19-talenter, da holdet lørdag eftermiddag vandt 1-0 på udebane over SønderjyskE. Dermed har FCM-holdet vundet alle tre kampe efter vinterpausen og er placeret solidt på tabellens førsteplads.

Matchvinder i Haderslev blev Aral Simsir, der sikkert omsatte et straffespark, som blev begået mod netop indskiftede Mikkel Tønnesen.

Forinden havde gæsterne spillet en fornuftig første halvleg, hvor man lagde stærkt og initiativrigt fra land og kom frem til flere målchancer, blandt andet et nærgående hovedstød af August Priske.

Sidst i halvlegen kom SønderjyskE bedre med, men efter pausen var FCM igen toneangivende. Efter scoringen på straffespark fortsatte gæsterne ufortrødent, og fem minutter før tid scorede Victor Lind et mål, som dog blev annulleret for offside. Så sejren blev på de 1-0.

- Ros til drengene for professionelt arbejde, hvor der var god substans i vores spil - både defensivt og offensivt, siger FC Midtjyllands U19-cheftræner, Henrik Jensen, til fcm.dk.

FCM’s nærmeste forfølgere i tabellen, FC Nordsjælland, vandt også deres kamp i weekenden, så FCM-talenternes forspring på førstepladsen ned til FC Nordsjælland er fortsat på fem point.

Næste kamp er på hjemmebane mod Silkeborg på lørdag.

Kampfakta

U19 Ligaen:

SønderjyskE - FC Midtjylland 0-1 (0-0)

0-1 Aral Simsir (straffe) 60’

Indlæser debat...