BoConcept henter Pandora-profil: - En ekstraordinær kapacitet

Herning-virksomheden har ansat Susanne Jul Jakobsen som ny produktdirektør

Udgivet:14. august 2022, 16.21

Læsetid:2 minutter

Susanne Jul Jakobsen er ny produktdirektør i Boconcept, og det glæder Herning-firmaets direktør Mikael Kruse Jensen. Foto: PR-Foto

JOBSKIFTE Det er en meget erfaren profil, der nu får det strategiske ansvar for alle aspekter af Boconcepts produktrejse. Susanne Jul Jakobsen er hyret som som såkaldt chief product officer i den herningensiske møbelvirksomhed.

Læs også
<span>Seks år efter salget af Boconcept:</span> Mølholm nyder at holde sig i gang med bestyrelser, investeringer og golf <span>Seks år efter salget af Boconcept:</span> Mølholm nyder at holde sig i gang med bestyrelser, investeringer og golf
Læs også:
Seks år efter salget af Boconcept: Mølholm nyder at holde sig i gang med bestyrelser, investeringer og golf

Som produktdirektør vil hun være overordnet ansvarlig for hele produktcyklussen fra Design & Category Management over Product Life Cycle til prisstrategi. Områder, der er bærende dele af Boconcepts udviklings- og vækstplaner.

Hun indtræder samtidig i Boconcepts øverste koncernledelse, fortæller Boconcepts administrerende direktør, Mikael Kruse Jensen:

- Susanne Jul Jakobsen er en ekstraordinær kapacitet, som vi er særdeles tilfredse med at kunne byde velkommen som Boconcepts chief product officer, siger Mikael Kruse Jensen i en pressemeddelelse.

Stort globalt talent

- Med Susanne får vi en fremragende leder med stor strategisk flyvehøjde - og samtidig et af de største globale talenter inden for sit felt. Hun kommer til med en stærk forretnings- og markedsforståelse og ikke mindst en nysgerrighed efter at forstå og imødekomme forbrugernes ønsker og behov, fortsætter Mikael Kruse Jensen og tilføjer:

Læs også
<span>BoConcept firedobler overskud:</span> Tjener 173 millioner <span>BoConcept firedobler overskud:</span> Tjener 173 millioner
Læs også:
BoConcept firedobler overskud: Tjener 173 millioner

- Jeg ser overordentlig meget frem til samarbejdet med Susanne i denne nøglefunktion og er sikker på, at hun vil yde et stort bidrag i koncernens globale Executive Management Team.

Susanne Jul Jakobsen har i godt 10 år bestridt ledende stillinger hos Pandora og før det hos Royal Copenhagen i globale salgs-, eksport- og projektlederroller. Senest har hun hos smykkegiganten varetaget rollen som vicepræsident for Global Business Unit, End-to-End process, efter at hun i en årrække var vicepræsident for Group Product Management. Tidligere i sin karriere har hun arbejdet i Fjernøsten og Sydeuropa.

Susanne Jul Jakobsen begynder i denne uge hos Boconcept.

Stærkt forbrugerfokus

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af en virksomhed med et unikt brand, en stærk global markedsposition og ekstraordinære produkter. Og jeg glæder mig samtidig til at møde de mange dedikerede kolleger og globale partnere ude i verden, så vi sammen kan fortsætte Boconcepts udvikling og vækstrejse, siger Susanne Jul Jakobsen i pressemeddelelsen.

- I det samarbejde vil jeg bidrage med et stærkt forbrugerfokus og en udviklingsorienteret tilgang for, at vi i fællesskab kan gøre en forskel og skabe resultater på både kort og lang sigt.

Boconcept blev skabt i Herning i 1952 og har siden udviklet sig til at blive Danmarks mest globale møbelbrand med over 300 butikker i mere end 60 lande og der er flere på vej.

Indlæser debat

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere