Åbent hus hos erhvervsskole bliver online

7. januar 2022, 15.34

I næste uge fortæller Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier om handels- og erhvervsuddannelserne. Foto: PR-foto

Uddannelse På grund af coronasituationen har arrangørerne besluttet at rykke online med åbent hus for erhvervsuddannelserne, Agroskolen og 10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier 11. januar.

Man kan tilmelde sig til arrangementet - der især henvender sig til elever i 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse og deres forældre - på www.herningsholm.dk/aabenthus. Det er muligt i tidsrummet klokken 15.00-18.30 at høre mere om forskellige uddannelser.

Man kan høre om fagretningerne Bygge og bo (murer, tømrer, maskinsnedker, bygningssnedker og møbelsnedker), EUD/EUX Business (detailhandel, handel, kontor og eventkoordinator), Fremtidens energi (vvs-energispecialist, blikkenslager og elektriker), Medie og data (mediegrafiker, it-supporter og datatekniker med specialerne programmering eller infrastruktur), Tandklinik og frisør samt knallert-, motorcykel- og cykelmekaniker, smed og industritekniker.

Der er online-informationsmøde om 10. klasserne ved 16.30-tiden.

Er man interesseret i Agroskolen og uddannelsen til landmand, kan man tilmelde sig til førnævnte online åbent hus. Man kan dog også få en rundvisning på landbrugsskolen i Hammerum samme dag om aftenen.

Indlæser debat