Ny flisebelægning ved Det Legende Hus

11. november 2020, 10.09

Ved nordsiden af Det Legende Hus er der blevet lagt fliser. Her er der en indgang, som skolen bruger, når eleverne skal til idræt, og nu kan de komme tørskoet ind. Foto: Privatfoto

Sdr. Felding Nu skal skolebørnene ikke længere gå igennem vand og sand, når de skal til idræt i Det Legende Hus i Sdr. Felding. Indgangen på nordsiden af hallen, som skolen bruger, er blevet belagt med fliser.

Arbejdet foregik i weekenden, og det har længe været et ønske fra hallens side, at der kom fliser.

- Vi havde et lille stykke med fliser, men nu er det hele stykket, fortæller centerleder Bruno Knudsen Jensen, Det Legende Hus.

- Før var der stenmel og grus, som folk gik igennem. Det var også sunket lidt, så det stod tit i vand. Det er knap så beskidt i hallen længere, og det er rart.

Tre-fire mænd var troppet op for at hjælpe lørdag og søndag. Det lokale entreprenørfirma JPK havde stillet maskiner til rådighed.

Centerlederen har flere projekter, der skal laves, men noget af det bliver først til foråret.

- Vi har fået noget udendørs træningsudstyr af efterskolen. Det skal op på det grønne område over for hallen. Der skal muligvis også plantes buske og træer, fortæller Bruno Knudsen Jensen.

- Vi skal også have nye skilte op, så folk, der kommer på parkeringspladsen bedre kan finde ud af, hvor indgangen til hallen og kultursalen er, tilføjer han.