Corona-epidemi og forebyggelse

26. marts 2020, 10.24

Arulanantharajah (Arul) Thillainadarasa. Foto: Tom Laursen

HELBRED I dag over hele verden er coronavirus det, som de fleste tænker på. Der er flere lande som kæmper imod coronavirus. I Danmark gør regeringen, det danske sundhedsvæsen og alle, som arbejder for at nedkæmpe corona et kæmpe flot stykke arbejde. Det er fantastisk, at alle arbejder sammen om det.

Det er vigtigt, vi alle lytter og følger de tiltag og påbud, som vores regering og sundhedsvæsen kommer med. Da de er her for at beskytte os alle og ikke blive smittet.

Vi får en del oplysninger om, hvordan vi kan undgå coronavirus og blive smittet. Vi skal forsætte med at følge vejledningen. Det er vigtigt, man forholder sig med nogle rolige dage de næste 14 dage. Vi har en del tid til og læse og få mere kendskab til, hvordan vi kan forebygge corona. Især hvordan vores ældre generationer har været igennem syge epidemier.

Hvis jeg blev syg i hjemmelandet, ville min mor give mig mad med en masse krydderier og naturmedicin samt grøntsager og andre produkter, som har hjulpet i min ungdom. Jeg har fulgt min mors hjemmemedicin indtil i dag. Selvfølgelig følger jeg alt råd fra lægerne også og tager de tabletter. Der er flere danskere, som kender til naturmedicin og gør brug af det.

Vi skal tale med vores forældre og bedsteforældre om naturmedicin, og hvordan de i gamle dag forbyggede eller beskyttede sig mod sygdom, hvad vi eventuel kan gøre brug af i dag.

Vi har en rigtig god regering og sundhedsvæsenet og flere eksperter med kendskab til i Danmark, der bliver delt flere informationer gennem fjernsyn, facebook og andre medier. Vi har også en stor opgave at kæmpe imod coronavirus - dette er en fællesskab opgave. Vi skal hjælpe hinanden med og beskytte hinanden i Danmark.

Det er også vigtigt, man har et godt immunforsvar, så man kan beskytte sig imod corona. Det er vigtigt, man spiser god og sundt mad med masse af vitaminer.

Nogle mennesker kan ikke selv klare det, så vi skal hjælp dem og give vejledninger om coronavirus og andre tinge. Mange frivillige er klar til at arbejde med, hvordan corona kan forbygges. Den Multikulturelle Samarbejdsgruppe forening samarbejder også med andre danske og indvandre- foreninger og er klar til at samarbejde og beskytte folk.