Personbil totalt udbrændt

En mandlig bilist måtte flygte fra sin bil, da der udbrød brand i motoren

18. juni 2019, 07.56

Fastrupvej var spærret under slukningsarbejdet, da en person brændte. Det medførte kortvarigt kø. Ingen kom til skade ved episoden, oplyser indsatsleder Peter Kristensen fra Brand & Redning. Foto: Flemming Hansen

Hammerum Brandvæsenet måtte spærre Fastrupvej af i begge vognbaner til og fra Hammerum, da der klokken 16.29 udbrød brand i en personbil. Bilisten kom kørende, da der pludselig udbrød brand i motorrummet. Indsatsleder Peter Kristensen fra Brand & Redning oplyser, at bilen udbrændte totalt på ganske kort tid.

- Manden holder hurtigt ind til siden, da han opdager, at der er ild i motoren. Han når at komme om i sit bagagerum og får fat i sine personlige ejendele, og så forlader han ellers køretøjet, oplyser Peter Kristensen.

Få minutter før brandvæsenet ankommer til stedet, så en forbipasserende den brændende bil. Vedkommende forsøgte at slukke ilden med en pulverslukker, men uden held.

- Vi har stor ros til den forbipasserende, som forsøger at få branden slukket og redde bilen. Desværre har ilden på det tidspunkt så godt fat, at det er en umulig opgave, og bilen er nu helt udbrændt, men ingen er kommet noget til, fortæller Peter Kristensen.