Vildbjerg-lærere var tæt på tv-gevinst

Udgivet:16. februar 2021, 11.17

Læsetid:1 minut

Helle Østergaard Nielsen og Torben Bilgrav Nielsen var med i quiz-programmet »Jo færre, jo bedre« i søndags. Foto: Affotografering fra TV 2

2 år siden

VILDBJERG Når lærerne Torben Bilgrav Nielsen og Helle Østergaard Nielsen vender tilbage til Kildebakkeskolen i Vildbjerg efter ferien - enten fysisk eller via online-undervisning - kan de underholde lidt med, hvordan det er at være med i et populært quiz-program.

Søndag aften var de et af tre quiz-par, der dystede i TV 2-programmet »Jo færre, jo bedre«. Det er en lidt omvendt quiz, hvor det gælder om at komme med svar på en række spørgsmål, som færrest mulige af et kontrolpanel har kunnet svare på. Helle Østergaard Nielsen og Torben Bilgrav Nielsen eliminerede deres konkurrenter i de indledende runder, og i finalen valgte de kategorien »Melodi Grand Prix i 80’erne«.

De to lærere nævnte tre grandprix-melodier, men det lykkedes ikke at ramme et såkaldt nul-svar, som ingen af de 100 kontrolpersoner havde nævnt. Det tætteste var to kontrol-personer, der også havde nævnt det nummer, lærerne havde udset sig. Duoens to øvrige bud ramte forbi kategori-skiven.

Dermed gik de ikke fra studiet med 50.000 kroner, men de blev en oplevelse rigere.